معرفی و دانلود موسیقی ترنس

بررسی و دانلود انواع سبک موسیقی ترنس و الکترونیک به همراه معرفی انواع سبکها از منابع معتبر

معرفی و دانلود موسیقی ترنس

بررسی و دانلود انواع سبک موسیقی ترنس و الکترونیک به همراه معرفی انواع سبکها از منابع معتبر

معرفی و دانلود موسیقی ترنس

امروزه موسیقی عضوی جدایی ناپذیر از زندگی ما شده است.ما به موسیقی هایی گوش فرا میدهیم که حتی گاها سبک و ریشه آنها را نمیشناسیم.یکی از این شاخه ها گونه ای از موسیقی الکترونیکی به نام ترنس یا موسیقی خلسه است.هدف از ایجاد این پایگاه معرفی و بررسی این سبک از موسیقی به همراه بررسی اجمالی سبکهای مختلف این موسیقی میباشد.دوستان بازدید کننده در نظر داشته باشند که کلیه این مطالب این پایگاه یا به صورت اختصاصی تهیه و ترجمه میگردند یا از منابع دیگر گردآوری میگردند.که در صورت دوم حتما انتهای بلاگ نام منبع ذکر میگردد تا کپی برداری از سایتهای دیگر محسوب نگردد.

معرفی سینتی سایزر ماجولار

سه شنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۹۳، ۱۱:۰۹ ب.ظ

با وجود آنکه ممکن است اینگونه بنظر برسد که با پیشرفت تکنولوژیها ساخت سینتی سایزهای دیجیتال، استفاده از سینتی سایزهای سنتی ماجولار اشتباه است، اما کماکان بسیاری از گروه های موسیقی و آهنگسازان برای تهیه موسیقی خود تنها از این سینتی سایزرهای آنالوگ (Modular Synthesizers) استفاده می کنند؛ در این نوشته نگاهی داریم به چگونگی عملکرد آنها.

 

اولین نسل سینتی سایزها به حالت ماجولار ساخته می شد، در این نوع از سینتی سایزرها واحد های کوچک تولید و تغییر صدای آنالوگ – یا بهتر بگوییم موج – وجود دارد که آهنگساز یا مهندس صدا برای تولید صدای مورد نظر خود می تواند توسط سیم یا کابلهای مخصوص این واحد ها را با هم ترکیب کند و صدایی جدید بسازد که اصطلاحآ به آن patch گفته می شود.

 

این سینتی سایزرها بسیار قابل انعطاف هستند و نکته مهم در آنها این است که سازنده صدا بوضوح اعمالی که برای تولید صدای مورد نظر انجام می دهد را می تواند هر آن مشاهده کند. در واقع کاملآ مشخص است که چه منابع صوتی با چه روشهایی با هم ترکیب شده اند تا صدای مورد نظر تولید شود. در واقع شاید اغراق نباشد که بگوییم از زاویه نحوه و چگونگی ترکیب صدا ها با یکدیگر یک سینتی سایزر ماجولار قویتر از انواع دیجیتال عمل می کند.

 

شما می توانید ماجولهای بسیاری با تواناییهای متفاوت و تعداد مختلف ورودی و خروجی داشته باشید اما همواره تعدای ماجول استاندارد به همراه این سینتی سایزرها وجود دارد که هر سازنده ای معمولآ آنها را در سینتی سایزر خود قرار می دهد. این ماجول ها عبارتند از :

 

Voltage Controlled Oscillator : این واحد (VCO) در واقع اسیلاتوری است که شکل موجهای اولیه مانند مربعی، سینوسی، دندانه اره ای و مثلثی را می سازد.

 

Voltage Controlled Filter :  این توانایی فیلتر کردن موجهای خروجی از سایر واحد ها – عمومآ از VCO – را دارد و می تواند انواع فیلترهای بالاگذر، پایین گذر، میان گذر یا میان نگذر را بر روی ورودی خود اعمال کند.

 

Voltage controlled amplifier :  همانگونه که از نام این ماجول مشخص است این واحد توانایی تقویت موج ورودی خود را دارد، به بیان دیگر می توان مقدار حجم صدا را کنترل کند.

 

 

 Doepfer آلمان از بزرگترین شرکتهای تولید کننده ماجول های سینتی سایزر آنالوگ است.

 

ADSR :  واحدی است که پوش موج را می تواند کنترل کند این واحد یکی از مهمترین قسمتهای یک سینتی سایزر است، چرا که هنگامی که یک ساز آکوستیک به صدا در می آید با منحنی خاصی این صوت تولید و بتدریج میرا می شود، ADSR توانایی کنترل این پوش را دارد. پارامترهایی که این واحد کنترل می کند عبارتند از :

 

 

Attack : به معنی نحوه و مدت زمان رسیدن موج به مقدار حداکثر خود است، هر چند معمولآ برای سازهای آکوستیک این زمان بسیار به صفر نزدیک است و همان لحظه ای که نت نواخته می شود ماکزیمم صدا تولید می شود اما امکان کنترل این پارامتر برای یک سینتی سایزر به منظور تولید صداهای متنوع بسیار لازم است. این پارامتر زمان رسیدن به اوج یک صدا را می تواند طولانی کند.

 

Decay : این پارامتر مدت زمان و نحوه میرایی موج پس از رسیدن به حداکثر حجم صدا را مشخص می کند.

 

Sustain : کنترل کننده شدت صدایی است که در مدت زمانی میرا شدن تولید می شود. دقت کنید که این پارامتر برخلاف نامش به شدت صدا مربوط می شود و نه مدت زمان.

 

Release : مشخص می کند که پس از رها شدن کلید ساز (کلاویه)، در چه مدت زمانی صدای خروجی نت باید به صفر برسد. بعنوان مثال با افزایش این مقدار می توان پیانو ای که پدال گرفته است را مدل کرد.

 

Low Frequency Oscillator :  این واحد تنظیم های خاصی را بر روی خروجی هایی که فرکانس بالا دارند انجام می دهد.

 

Sample & Hold :  واحدی است که به شما اجازه می دهد موج ورودی را در یک بازه زمانی نمونه برداری کرده نگهداری کنید. به این ترتیب شما می توانید پس از اینکار حتی اگر منبع ورودی قطع شود صدای آنرا داشته باشید.

 

Sequencer :  واحدی است که برای تولید حلقه (Loop) بکار برده می شود.

 

مزایای استفاده از سینتی سایزرهای ماجولار

- شما به راحتی می توانید به مرور زمان واحد های مختلف مورد نیاز خود را تهیه کرده به دستگاه اصلی اضافه کنید.

- شما می توانید در هر مرحله که یک patch را تولید کردید باز هم فیلتر یا واحد دیگری را روی آن اعمال کنید.

- باوجود آنکه قیمت این دستگاه ها عمومآ گران هستند، می توانید با هزینه ای بین ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار (بسته به شرکت سازنده)، واحد و بدنه اصلی آنها که در بالا به آن اشاره شد را تهیه کنید.

- صداهای آنالوگ جذابیت خاصی دارند که با وجود بالاتر رفتن Resolution تولید صدا در سینتی سایزرهای دیجیتال کماکان صدای آنالوگ قابل تشخیص از صدای دیجیتال است.

- شما می توانید ماجولهای متفاوتی از تولید کننده های مختلف تهیه کرده با هم ترکیب کنید.

- کنترلها و دکمه هایی که در این سینتی سایزرها وجود دارد به راحتی امکان کنترل موج را به سازنده صدا می دهد بصورتی که امروزه اغلب سازندگان سینتی سایزرهای دیجیتال کنترلهای دستگاههای خود را به صورت مدل آنالوگ درست می کنند.

- و …

 

 منبع :

وب سایت گفتگوی هارمونیک

 برگرفته از سایت:

synthtopia.com

 encyclopedia.thefreedictionary.com  

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۶/۲۵
سپهر علیجانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی