معرفی و دانلود موسیقی ترنس

بررسی و دانلود انواع سبک موسیقی ترنس و الکترونیک به همراه معرفی انواع سبکها از منابع معتبر

معرفی و دانلود موسیقی ترنس

بررسی و دانلود انواع سبک موسیقی ترنس و الکترونیک به همراه معرفی انواع سبکها از منابع معتبر

معرفی و دانلود موسیقی ترنس

امروزه موسیقی عضوی جدایی ناپذیر از زندگی ما شده است.ما به موسیقی هایی گوش فرا میدهیم که حتی گاها سبک و ریشه آنها را نمیشناسیم.یکی از این شاخه ها گونه ای از موسیقی الکترونیکی به نام ترنس یا موسیقی خلسه است.هدف از ایجاد این پایگاه معرفی و بررسی این سبک از موسیقی به همراه بررسی اجمالی سبکهای مختلف این موسیقی میباشد.دوستان بازدید کننده در نظر داشته باشند که کلیه این مطالب این پایگاه یا به صورت اختصاصی تهیه و ترجمه میگردند یا از منابع دیگر گردآوری میگردند.که در صورت دوم حتما انتهای بلاگ نام منبع ذکر میگردد تا کپی برداری از سایتهای دیگر محسوب نگردد.

میکس و مسترینگ چیست؟ (قسمت اول)

يكشنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۰۶ ب.ظ

 

شاید شما بارها کلمه میکس و مسترینگ را شنیده باشید.اما منظور از میکس و مسترینگ چیست.

 

یک مثال ساده.زمانی که شما در نظر دارید یک رایانه را اسمبل یا به زبان ساده سر هم کنید ابتدا با توجه به نیازتان قطعات خود را خریداری میکنید.سپس بعد از مشخص شدن قطعات شروع به سر هم کردن قطعات میکنید.و بعد از آن اسمبل نرم افزاری و نهایتا نصب سیستم عامل و در انتها نصب نرم افزاررهای مورد نیاز.

در یک پروژه یا یک آهنگ انتخاب سازها و صداها همان انتخاب قطعات است.میکس یا ترکیب صداها با هم یا ترکیب وکالها با سازها یا تراک اصلی همان اسمبل میباشد.و استفاده نهای همان مسترینگ یا تنظیم کلیه سازها در برابر هم و کل کار در برابر صدای خواننده و کل یک اهنگ در قبال تراکهای دیگر یک آلبوم میباشد.

 

میکس و مسترینگ مبحثی بسیار گسترده و وسیع است.نیاز به دانش موسیقی .فن صدا شناسی.ابزار یا همان پلاگین های مسترینگ.تجربه و غیره میباشد.تجهیزات سخت افزاری مانند یک هدفون خوب یا یک سیستم مانیتورینگ خوب نیز مورد نیاز است.


میکس از عوامل دیگری چون نوع کار .پاپ یا رپ یا کلاسیک یا سنتی و زمان کار و حتی جنس صدای خواننده نیز طبعیت میکند.یعنی به طور مثال افکتهای مورد نیاز یک کار پاپ با یک کار سنتی متفاوت می باشد.مسترینگ علمی است که نهایتا تکلیف نهایی یک آهنگ را مشخص مینماید.برخی از مواقع زمانی که چندین تراک از یک آلبوم را میشنویم با تعویض تراکها بلاجبار مجبور میشویم صدای تراک بعدی را کم یا بلند کنیم یعنی به عبارت دیگر صدای نهایی در همه تراکها یکسان نیست یا فرکانسهای پایین در یک تراک بیشتر از تراک قبلی به گوش میرسد .یا صدای خواننده نسبت به تراکهای دیگر زنده تر یا بیرنگ تر میباشد.دلیل این موضوع را در ضعف مسترینگ نهایی آلبوم میتوان یافت.چون در حقیقت کل مجموعه توسط یک ارنجر و یک میکس کننده نهایی نشده.پس اختلاف فرکانسها بسیار مشهود است.یا در زمانی که شما صدای برخی سازها را در یک آهنگ کمتر یا بیشتر یا متفاوت تر میشنوید نشانه میکس و مسترینگ ضعیف است.


برخلاف این اندیشه جا افتاده میکس تنها مختص به وکال یا همان صدای خواننده نیست.فرایند میکس میتواند شامل کلیه سازها یا یک صدای خاص باشد.


مسترینگ هم تنظیم کلیه ولومها.افکتها .پارامترها به صورت کیفی است.در مقابل میکس بیشتر تنظیم پارامترها به صورت کمی است.تغییر مکان یک وکال یا یک ساز میکس و تنظیم این دو در قبال کل کار مسترینگ نام میگیرد.


میکس و مسترینگ به زبانی دیگر


میکس و مسترینگ مربوط به Quality و یا کیفیت نهایی یک موسیقی می شود که با اجرای درست آن می توان به نتیجه ی مطلوبی دست یافت و کاری حرفه ای ارائه داد.


موسیقی روح را به حرکت وامی دارد و قادر است تأثیرات قوی و متفاوتی بر جای بگذارد، می تواند انسان را آرام و یا هیجان زده کند! اما چه زمان موسیقی تاثیرگذارتر است و به غیر از آهنگسازی، هنر نوازندگل، شعر و صدای خواننده چه فاکتورهایی باید ارزیابی شود تا آهنگ با شنونده ارتباط بر قرار کند و حرفی برای گفتن داشته باشد؟


اگر چند اثر موسیقی موفق را مورد بررسی قرار دهیم متوجه خواهیم شد که مواردی در همه ی آنها مشترک است. که این موارد عبارتند از: آهنگسازی، شروع و پایان، ملودی ها و شعر و در نهایت صدابرداری.


یک موسیقی همان طور که به آهنگسازی و ملودی های مناسب و … نیازمند است، به یک صدا برداری خوب نیز نیاز دارد و باید میکس و مسترینگ یک موسیقی را جدا از بقیه ی اجزای آن و به طور مستقل بررسی کرد.

منبع: www.chavoshionline.org

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۹/۱۶
علی کتیرایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی